O nama

O nama


Vina Carić


Naša obitelj se od pamtivijeka bavi vinogradarstvom, a osnivanjem tvrtke Vino-Hvar d.o.o. krećemo u proizvodnju vlastitih vina, poznatih pod imenom VINA CARIĆ.

Vinogradi kao i vinarija su jednako važan dio posla za nas. Obrađujemo oko 5 ha vinograda na različitim položajima VINOGORJA HVAR, dok manji dio grožđa otkupljujemo od naših kooperanata. Uzgajamo nekoliko autohtonih sorti, kao što su plavac mali, bogdanjuša, kuč, maraština, darnekuša i pošip. Svako vino ima svoju priču, od vinograda do vinarije, pa sve do imena.

Ivo Carić

Direktor i vlasnik tvrtke Vino-Hvar d.o.o.
Direktor i vlasnik tvrtke Vino-Hvar d.o.o. Kao glavni vinar najzaslužniji je za stvaranje branda Vina Carić. Poznaje dobro svaku lozu i svaki kamen u svojim vinogradima, što je neizostavni dio stvaranja visokokvalitetnih vina.
Iskazao se i kao vrsni kuhar i ugostitelj, tijekom dugogodišnjeg rada u svom restoranu "Kod Komina" u Pitvama. Nažalost mnogih ljubitelja dobre dalmatinske spize, Ivo se privremeno odlučio posvetiti samo vinogradarstvu i vinarstvu, sve do izgradnje nove vinarije, koja će, između ostalih sadržaja, imati i restoran.

Ivana Krstulović Carić

Ivana Krstulović Carić, dipl.ing.agr.,

voditeljica prodaje i marketinga

U Vinu-Hvar d.o.o. radi kao voditeljica prodaje i marketinga.

Svojim dugogodišnjim iskustvom u konzultantskom sektoru, doprinosi upravljanju kvalitetom i vodi brigu o provođenju HACCP sustava u vinariji.

Priznanja i nagrade

//]]>